Младоците на Ливърпул не успяха да победят четвъртодивизионния Плимут


Младоците на Ливърпул не успяха да победят четвъртодивизионния Плимут
Снимка: Getty Images/Gulliver

991 0

Ливърпеул не успя да се справи с непретенциозния тим на Плимут в третия кръг на Фа Къп. Въпреки че пресириха непрекъснато съпвеника мърсисайдци не успяха да отбележат и завършиха 0:0, така двата тима ще преиграват двубоя.

Ливърпул започна с най-младия стартов състав, с който някога е излизал първият отбор на мърсисайдци като средната възраст на отбора е 21 години 296 дни.

Без изненада действията в началните минути се развиваха пред вратата на гостите. В 17' Джан имаше възможност да открие резултата, след като овладя добре и се справи със защитник, но Макормик спаси удара му. Минути след това попадение на Ориги правилно бе отменено заради извършено от него нарушение. Първата атака за гостите бе в добавеното време на първата част.

В 54' Оджо пропусна първата добра ситуация за втората част, ударът му с глава бе неточен. След 60 минути игра Ливърпул така и не успя да намери път към вратата на съперника и Клоп пусна в игра Даниел Стъридж, който с появата си на терена създаде опасно положение, но отново без гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички