Милан кръжи около звезда в полузащитата на Челси


Милан кръжи около звезда в полузащитата на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1854 0

Според италианските медии, грандът Милан продължава да преговаря с Челси за потенциален трансфер на Хаким Зиеш. Самият мароканец е очарован от идеята да заиграе в Серия „А”.

„Росонерите” се оглеждат за атакуващ халф, след като се разделиха с Хакан Чаалханолу, който премина без пари в градския съперник – Интер.

Играчът на Челси е един от играчите, който е следен от Милан. Зиеш трудно успява да се утвърди в състава на Томас Тухел, което също спомага за бъдещето на този трансфер.

Все пак „сините” от Лондон няма да пуснат току така своя футболист, като е възможно те да се разделят с него под наем, след което да има опция за закупуване.

Двата отбора са в добри отношения по линията на трансфери, след като през миналите дни официално Милан закупи Фикайо Томори и Оливие Жиру, така че от Милано се надяват тази тенденция да продължи.

Зиеш премина в Челси от Аякс през 2020-а и вкара шест гола, подаде за други четири в 39 мача. А кой вратар от Висшата лига иска още Милан, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички