Микел Артета "захапа" Клоп и Ливърпул след успеха на Арсенал над Лутън


Микел Артета "захапа" Клоп и Ливърпул след успеха на Арсенал над Лутън
Снимка: Getty Images

15535 0

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, бе доволен от успеха над Лутън във Висшата лига с 2:0. Наставникът на "топчиите" поздрави своите футболисти за трите точки, но и направи интерсен коментар по адрес на Юрген Клоп и Ливърпул.

Мнението на Артета след мача

"Със сигурност вече е различно от това, което имахме миналия сезон и големите контузии, които получихме в ключов. Използваме важните си футболисти и те са в правилното физическо и психическо състояние, за да помогнат на отбора, който искам да поздравя за победата", сподели испанецът.

Арсенал победи опашкар, без да хаби сили, и окупира върха в Англия

"Наистина сме близо до Ливърпул. Ние показваме много последователност, за да бъдем там, където сме. Сега това е всичко. Спим, ядем, подготвяме се добре. Идва ред на мача с Брайтън".

Артета се заяде с Клоп след успеха над Лутън

Коментарът за Юрген Клоп

Наставникът на Ливърпул заяви, че е нямал представа, че Арсенал играе в сряда (3 април), а Артета имаше какво да отговори.

Още: Вечерта на Фил Фодън: Манчестър Сити нокаутира Астън Вила за първи успех над тим от топ 5 (ВИДЕО)

"Знаех, че Ман Сити ще играе тази вечер! Клоп е спечелил много, така че може би това си е за него. Знам, че те играят утре срещу Шефилд у дома и ние ще го гледаме, защото обичам да гледам играта на топ отбори", добави още Артета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички