Микел Артета очаква интензивен мач срещу Ливърпул, отказа да коментира в детайли думи на Юрген Клоп


Микел Артета очаква интензивен мач срещу Ливърпул, отказа да коментира в детайли думи на Юрген Клоп
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

1075 0

В утрешната събота, 23-ти декември, Арсенал гостува на Ливърпул в най-интересния сблъсък от 18-ия кръг на английската Висша лига, който ще започне в 19:30 ч. (българско време).

Двубоят на "Анфийлд" ще противопостави първия и втория във временното класиране - "топчиите" са лидери с актив от 39 точки, а мърсисайдци имат 38 на втората позиция.

Артета очаква интензивен мач

"Атмосферата ще бъде специална. Очевидно е, че и двата отбора се намираме в добра форма и сме на добра позиция в таблицата. Убеден съм, че и ние, и Ливърпул сме се подготвили така, че да победим. Очертава се интензивен мач!", заяви Микел Артета на пресконференцията си преди двубоя.

Още: Арсенал се произнесе по темата "Европейска Суперлига"

"Винаги е добре да си на върха в класирането, особено в това първенство. Ще се опитаме да запазим първото си място, но за да го направим - ще трябва да се представим наистина добре и да бъдем достатъчно интелигентни, за да се справим с различните моменти в мача", допълни наставникът на Арсенал.

Помолен да коментира думите на Юрген Клоп към феновете на Ливърпул Артета демонстрира сдържаност и отговори по следния начин:

"Трябва да питате него. Ние се готвим с нагласата, че трябва да играем по-добре от тях, да ги победим и да бъдем фокусирани върху нашите привърженици. Сигурен съм, че много от тях ще дойдат на "Анфийлд" и ще си подкрепят отбора, както са го правили винаги".

Още: Как Арсенал ще победи Ливърпул на "Анфийлд" - любимец на Микел Артета начерта формулата за успех

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички