Клоп подхвана феновете на Ливърпул заради отношението им: "Вие не сте на нашето ниво"


Клоп подхвана феновете на Ливърпул заради отношението им: "Вие не сте на нашето ниво"
Снимка: Getty Images

5384 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, не спести критиките си към феновете на клуба. Те бяха бесни след представянето на мърсисайдци в дербито с Манчестър Юнайтед през уикенда, но в сряда вечер тимът показа друго лице. 

Клоп се превърна в легенда на Ливърпул като треньор

Възпитаниците на Клоп разпиляха Уест Хем в Карабао Къп с 5:2 и продължиха смело към следващата фаза на турнира с повече от убедителен резултат. 

Германецът призна, че не разбира отношението на феновете при подобен резултат и толкова силна игра на тима, конкретно през "първата част".

Коментарът на Клоп

"Не съм доволен от атмосферата зад мен. Играхме много добре, направихме пропуски, вкарахме 5 гола. Момчетата играха изключително през първото полувреме, но феновете не бяха на това ниво. Попитах хората: "Какво искате? Променихме много неща, доминирахме над Уест Хем, ако аз бях на трибуните щях да съм на нокти на 100%".

Не знам дали мачът с Манчестър Юнайтед бе толкова лош, че да съжаляваме, че не ги разбихме. Аз искам атмосфера на нокти, без да се карам с мениджъра на противника, например. Ако не сте в настроение за мач, просто дайте билета си на някой друг", категоричен бе опитният специалист. 

Вижте какъв жребий очаква Ливърпул нататък в Карабао Къп!

Още: Официално: Ливърпул без Алексис Мак Алистър до края на 2023 година

В Саудитска Арабия вярват: Трансферът на Салах е по-важен дори от този на Роналдо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички