Мениджърът на Челси направи притеснително изказване за Мудрик още преди дебюта му


Мениджърът на Челси направи притеснително изказване за Мудрик още преди дебюта му
Снимка: Getty Images

1369 0

Мениджърът на Челси - Греъм Потър, леко изненада с изказване за едно от новите попълнение в тима - Михайло Мудрик. Според Потър не е гарантирано, че престоят на играча ще е успешен. Припомняме, че Мудрик бе спряган за сигурно ново попълнение на Арсенал, но в крайна сметка подписа със "сините". 

Менджърът на лондончани се опита да смекчи очакванията около привлчения за 89 милиона паунда, като каза, че "не е гарантирано" да има успех в английския футбол. Мудрик подписа страхотен договор за седем и половина години с новия си клуб. Крилото е на линия да направи своя дебют срещу Ливърпул още тази събота (21.01).

"Никъде няма гаранция. Няма магическа формула, която да казва, че това ще проработи. Ако познаем правилния играч и правилния човек, има огромни предимства, защото след това ще го развиваме и ще инвестираме в него. Ако нещата тръгнат добре, клубът се е подсигурил и е сигурен по отношение на продължителността на договора. Това е посоката, която клубът иска да следва и очевидно аз подкрепям това, доколкото мога", заяви Потър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички