Мениджърът на Арсенал определи април като ключов за отбора


Мениджърът на Арсенал определи април като ключов за отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1462 0

Мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че април ще е решаващият месец за сезона на "артилеристите". Лондончани се борят с Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Челси за място в топ 4, а в същото време им предстои сблъсък с Наполи на четвъртфиналите в Лига Европа.

"През април играем много мачове, които ще са ключови за нашия сезон. Справихме се много добре във Висшата лига и Лига Европа преди паузата за националните отбори, но трябва във всеки мач да сме много концентрирани и всеки футболист трябва да е готов да покаже най-доброто от себе си. Психологическата ни настройка е добра, но всеки мач е ново предизвикателство за нас. Ако сме задружни, ще бъдем по-силни", коментира Емери.

"Имаме голям шанс да играем в Шампионска лига през следващия сезон. До момента сме постоянни, защото играчите дават всичко от себе си за клуба", допълни испанският специалист. Тази вечер "артилеристите" посрещат Нюкасъл в последния мач от 32-ия кръг на Висшата лига, като при успех лондончани ще се изкачат до третото място в класирането.

Емери вече е наясно и с приоритети си за летния трансферен прозорец - ето кои са играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички