Медиите в Англия: Венгер е груб, снизходителен и арогантен (ВИДЕО)


Медиите в Англия: Венгер е груб, снизходителен и арогантен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3172 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер бе определен за "груб", "снизходителен" и "арогантен", заради интервюто му с репортерката на BBC Жаки Оутли след мача с Хъл Сити.

"Артилеристите" се добраха до равенството 2:2 на "Емиратс", благодарение на гол на Дани Уелбек в продължението на двубоя, като по този начин остават с едва две победи от осем мача.

След срещата Венгер даде редовното блиц интервю за BBC, което му навлече гнева на голяма част от зрителите. След като даде първоначалния си анализ за мача, Оутли го попита: "Значи мислите, че не сте спечелили мача, защото Хъл са играли твърде прибрано?", на което французинът отговори: "Не съм казал това. Не ме слушате много внимателно".


Репортерката продължи с: "Кой или какво е виновно за слабия старт на сезона?".

"Защо винаги трябва да се търси виновник? Даваме всичко от себе си и можем да се сърдим само на себе си. Не разбирам въпроса Ви", отвърна Венгер. Оутли уточни, че по-скоро пита за причината, след което в спокоен тон французинът призна, че тимът допуска твърде много голове.

Журналистката от BBC завърши с въпрос дали феновете на Арсенал са прави да недоволстват, че не бе привлечен още един защитник през лятото.

"Вие бяхте на мача днес, не разбирам защо задавате този въпрос. Не защитата бе проблемът днес. Други отбори купиха по много защитници и въпреки това допускат много голове. Проблемът е повече с концентрацията, отколкото с класата", отговори Венгер, с което интервюто приключи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички