Томас Тухел продължава да иска своя любимец №1 от Челси в Байерн Мюнхен


Томас Тухел продължава да иска своя любимец №1 от Челси в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

10601 0

Байерн Мюнхен ще прави нов опит да привлече защитника на Челси Трево Чалоба, пише германският журналист Флориан Плетенберг. 24-годишният футболист беше трансферна цел на баварците и през лятото, но тогава двете страни не успяха да се разберат за неговия трансфер.

Трево Чалоба е много близо до Байерн Мюнхен

Томас Тухел обожава Чалоба

Още: Месут Йозил се подигра с Холанд, Осимен и Челси, за да назове най-добрия защитник в света

По време на своя престой в Челси - германският специалист Томас Тухел разчиташе много на техничния бранител. Именно той го направи част от стартовите 11 на "сините" и го налагаше до последно като титуляр. След напускането на германеца обаче игровото време на британеца драстично спадна под ръководството на Греъм Потър, Франк Лампард и сега на Маурисио Почетино, като според информацията Байерн ще се надява да го привлече до края на месеца под наем.

Младокът не е играл за Челси през настоящата кампания, тъй като все още лекува контузия. Очакванията са той да бъде готов за игра в края на януари. Той се вписва в профила футболист, който търсят на "Алианц Арена" - защитник, който може да играе в центъра на отбраната и като десен бек.

Мнозина експерти са на мнението, че този път двата европейски гранда ще трябва да си стиснат ръцете, тъй като Почетино не е давал сведения, че ще разчита на английския бранител, а най-доброто решение за неговото бъдеще ще бъде той да премине в друг отбор.

Закотвен на пейката в Манчестър Юнайтед заговори за трудностите, но и ги забрави бързо

Пълен списък: Общо 39 футболисти ще напуснат английската Висша лига заради турнирите в Африка и Азия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички