Матич: Не ни трябват думи, а лидери на терена


Матич: Не ни трябват думи, а лидери на терена
Снимка: Gulliver/GettyImages

2670 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич сподели, че тимът трябва да подобри значително представянето си и да премине през този тежък период, който е в момента. Във вторник "червените" дяволи приема отбора на Валенсия във втори двубой от груповата фаза на Шампионска лига

"В събота изиграх един от най-слабите си мачове за Юнайтед. Винаги е трудно, когато играеш за голям клуб, който трябва непрекъснато да печели. Но това е футболът. Ще се опитаме да превъзмогнем лошите резултати и утре да зарадваме феновете", заяви сърбинът.

"В Юнайтед винаги очакванията са свързани с победи и когато такива няма, напрежението се покачва. Играчите говорихме помежду си заради ситуацията, в която се намираме. Всеки обаче  се опитва да даде нещо повече за постигането на по-добри резултати“, добави халфът.

ЧЕТИРИМА ОТ ЮНАЙТЕД СА ПОД ВЪПРОС ЗА МАЧА С ВАЛЕНСИЯ

"Срещу Валенсия очаквам по-добра концентрация и по-добър резултат. Напрежението не ни плаши, но не ни трябват думи, а лидери на терена". В първия двубой в група H Юнайтед победи по категоричен начин Йънг Бойс и има 3 точки в актива си, колко има и Ювентус. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички