Четирима от Юнайтед са под въпрос за мача с Валенсия


Четирима от Юнайтед са под въпрос за мача с Валенсия
Снимка: Getty Images/Guliver

1086 0

Четирима футболисти на Манчестър Юнайтед пропуснаха днешната тренировка на тима и са под въпрос за утрешния двубой с Валенсия от груповата фаза на Шампионска лига. "Червените дяволи" приемат испанския си съперник на "Олд Трафорд" след тежката загуба от 1:3 с Уест Хем през уикенда и отпадането от Карабао къп в средата на миналата седмица.

Днешната тренировка на тима бе внимателно проследена от 18 камери, които следяха за някакви искри между мениджъра Жозе Моуриньо и звездата на тима Пол Погба, които са в много обтегнати отношения в последните седмици, пише Sky Sports.

Заниманието на тима в Карингтън премина без инциденти, но в него се включиха четирима играчи на отбора - Джеси Лингард, Андер Ерера, Ашли Йънг и Маркос Рохо, които вероятно ще пропуснат утрешния мач. Наравно със съотборниците си обаче тренира нападателят Алексис Санчес, който изненадващо бе оставен извън групата на Юнайтед за гостуването на Уест Хем в събота. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички