Матич: ФА Къп няма да спаси сезона ни


Матич: ФА Къп няма да спаси сезона ни
Снимка: Gulliver/GettyImages

1161 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич обяви, че сезонът на тима няма да е задоволителен, дори "червените дяволи" да успеят да спечелят ФА Къп. Тимът ще срещне Тотнъм на полуфиналите на най-стария футболен турнир в света, но отпадна на осминафиналите на Шампионска лига и на практика няма никакви шансове за титлата в Англия.

"Ако спечелим ФА Къп, това ще е добре, но не идеално. Участвамe в четири турнира през сезона - да спечелим един не е достатъчно за мен. Да сме в топ 4 във Висшата лига не е идеално, но е важно да играем в Шампионска лига през следващия сезон. Ако спечелим ФА Къп, не мога да кажа, че сезонът ни е успешен, но ще бъде добър", коментира сръбският национал.

Опитният халф коментира и мениджъра на Юнайтед Жозе Моуриньо, който бе обект на сериозни критики след отпадането то Севиля в Шампионска лига.

"Той е специален, защото иска винаги да печели. Той не приема загубите и може би затова е спечелил повече от 20 трофея в кариерата си. Трудно е да се работи с него, защото той винаги иска повече и повече от теб. Дори да спечели титлата, той винаги иска да я спечели и следващия сезон. Играчите трябва да бъдат готови за това", сподели Матич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички