Марсиал проговори за отношенията си с Моуриньо


Марсиал проговори за отношенията си с Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

953 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал опроверга слуховете, че е в конфликт със своя треньор Жозе Моуриньо. "Между нас няма никакво напрежение. Отношенията ми с Моуриньо са като между играч и треньор. Надявам се, че така ще продължи и в бъдеще и ние ще помогнем на Манчестър Юнайтед да постигне най-добрия резултат", заяви французинът, цитиран от ESPN.

Марсиал се отчете с два гола в мача с Челси в 9-ия кръг на Висшата лига. Дербито завърши 2:2. Във вторник, 23 октомври "червените дяволи" приемат Ювентус в мач от груповата фаза на Шампионска лига. Според слуховете в английските медии Марсиал отказвал да преподпише с клуба и иска да напусне.

"Определено се надявам да запазя формата си. Чудесно е, че успях да отбележа, но в крайна сметка съм разстроен. Заслужавахме победата, но допуснахме гол в последната минута и това ни костваше загубени точки. Последните две победи ще облекчат напрежението върху нас, защото преди това не показвахме добри игри. Въпреки това ние работихме усилено и такъв мач ни позволи да покажем, че имаме добър отбор. Искаме да продължим тази серия с поредния добър мач, срещу Ювентус във вторник", каза още нападателят, цитиран "The Independent".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички