Маркос Рохо: Единсон Кавани иска да премине в Бока Хуниорс


Маркос Рохо: Единсон Кавани иска да премине в Бока Хуниорс
Снимка: Getty Images/Guliver

1071 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо заяви, че Единсон Кавани иска да заиграе в тима на Бока Хуниорс. През миналия месец бащата на уругваеца Луис разкри, че нападателят е твърде вероятно да премине в аржентинския гранд през лятото.

34-годишният футболист не се чувства като у дома си на „Олд Трафорд“, като има 60% той да се завърне в Южна Америка, когато едногодишният му контракт с „червените дяволи“ изтече след края на сезона. Аржентинският бранител Рохо, който подписа с Юнайтед през 2014, пристигна в редиците на Бока за неупомената сума през февруари след престой под наем в Естудиантес през 2020.

Той каза, че бившият му съотборник Кавани е разпитвал относно живота в клуба. „Да, разговарях с него, говорим си често. Не бяхме дълго време в Манчестър, само за 4-5 месеца, но той е страхотен човек, да се надяваме, че ще се съберем отново. Когато дойдох тук, той винаги ме питаше дали се чувствам добре, защото не се виждахме често по време на последния период в Англия. Важно е страхотни играчи като Кавани, който е исторически играч за Уругвай и е играл в много големи клубове, да иска да играе за Бока. Мисля, че това говори много добре за клуба и за аржентинския футбол“, започна защитникът за ESPN Argentina.

Рохо разкри малко повече за разговорите си с Кавани относно „любовта“ на играча към клуба. „Да, говорихме за това. Когато му казах, че има шанс да дойде тук в Аржентина и да играе за Бока, той ми разкри и своята ситуация, че е разговарял с мениджъра Хуан Роман Рикелме на няколко пъти и опцията наистина му харесва, той би се заинтригувал от шанса да играе в клуба в бъдеще. Не съм никой, че да казвам дали ще дойде или не, това зависи от него. Той трябва да вземе това решение заедно със семейството си“, завърши Рохо.

Още по темата "Кавани" четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички