Мане вярва, че Ливърпул ще стане шампион


Мане вярва, че Ливърпул ще стане шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

1286 0

Нападателят на Ливърпул Садио Мане вярва, че Ливърпул ще стане шампион във Висшата лига през този сезон. Според него тимът няма да се поддаде на напрежението в битката за титлата. Мърсисайдци имат четири точки аванс на върха пред големия си конкурент Манчестър Сити при оставащи 16 кръга до края на първенството.

"Това не е отбор със слаби характери. Сигурен съм, че ще станем шампиони. Когато се събудя и отида на тренировъчното игрище, не си мисля, че няма да спечелим. Мотивирани сме да покажем, че сме най-добрият отбор в лигата", сподели той.

Последният път, в който Ливърпул бе близо до титлата, бе през сезона 2013-14, когато тимът остана на две точки от шампиона Манчестър Сити под ръководството на Брендън Роджърс. Загубата с 0:2 у дома от Челси, последвана от равенство 3:3 с Кристъл Палас, позволиха на Сити да триумфират с титлата. Мане заяви, че настоящият отбор на мърсисайдци ще използва това разочарование като мотивация през втория полусезон.

"Не е лесно да чуваш постоянно критики, но ние трябва да ги пренебрегнем и да се концентрираме върху това, което ни предстои. Ливърпул имаше възможността да спечели лигата преди няколко години и не го стори, но аз вярвам, че това направи отбора по-силен сега.

Мърсидайдци получиха лоши новини, а именно, че твърд титуляр е аут за дълго време - ето кой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички