Лоши новини за Ливърпул: Твърд титуляр аут за месец


Лоши новини за Ливърпул: Твърд титуляр аут за месец
Снимка: Guliver/Getty Images

2794 0

Десният бранител на Ливърпул Трент Александър-Арнолд ще отсъства от футболните терени за период от един месец, съобщава "Times". Причината е частично разкъсване на сухожилие, което бе установено на преглед по-рано днес.

Англичанинът усети болки още на загрявката преди мача с Брайтън от Висшата лига, но въпреки това изкара пълни 90 минути при победата на мърсисайдци. Контузията на Александър-Арнолд е поредната в състава на "червените", които изпитват кадрови проблеми в отбрана.

Джо Гомес и Деян Ловрен продължават да лекуват травми, а до скоро част от лазарета бе и Жоел Матип, но той е възстановен и се очаква да започне в следващия мач на Ливърпул. В последния кръг срещу Брайтън мениджърът Юрген Клоп заложи в отбрана на Върджил Ван Дайк и дефанзивния полузащитник Фабиньо - именно заради отсъстващите защитници в тима.

Наскоро "червените" се разделиха и с резервния си десен краен бранител - Натаниел Клайн, който бе изпратен под наем в тима на Борнемут. Така мърсисайдци остават без типичен десен защитник за следващите си мачове, като се очаква 20-годишният Арнолд да се завърне за мачовете от Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен.

Междувременно мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че една от най-големите му грешки в треньорската професия е свързана със Садио Мане. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички