Мане огорчи Ван Дайк: Страхотен си, но бих гласувал за Меси за №1


Мане огорчи Ван Дайк: Страхотен си, но бих гласувал за Меси за №1
Снимка: Getty Images/Guliver

3190 0

Крилото на Ливърпул Садио Мане - къде на шега, къде насериозно, засегна съотборника си Върджил ван Дайк. Сенегалецът заяви, че ако има възможност да гласува за най-добър играч през годината, ще постави на първо място Лионел Меси. Защитникът на Ливърпул беше номиниран за наградата "The Best на ФИФА, но отличието отиде у Меси.

По-рано Мане заяви, че е много поласкан от факта, че капитанът на Барселона му е отредил първо място в своя вот за наградата на ФИФА. Запитан дали би му върнал жеста, крилото заяви: "Да, със сигурност... след Върджил ван Дайк. Не, Върджил е страхотен, чудесен играч, но, съжалявам, Върджил, Меси трябва да бъде преди теб".

Сенегалецът бе цитиран от Goal.com. Той направи и едно любопитно признание, а именно, че първоначално е смятал, че няма да се разбере с треньора Юрген Клоп "Когато го видях за първи път, той говореше твърде много и аз си казах: "Леле, ще ми е трудно с това, защото аз съм малко мълчалив", казва той с кикот. А според коя легенда на Ливърпул Мане е най-добрият трансфер на Клоп в клуба вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички