Меси: Не ми харесва идеята за доживотен договор с Барселона


Меси: Не ми харесва идеята за доживотен договор с Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

4312 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси призна, че ръководството му е обявило, че иска да му предложи доживотен договор. Аржентинецът обаче не е съгласен да подпише такъв контракт и го е обявил пред шефовете, обяснявайки защо.

"В един момент се заговори за пожизнен договор, както направиха с Иниеста. Това, което казах, беше, че не искам договор, който ме обвързва. Не искам да съм тук, ако не играя добре. Искам да се състезавам и да продължа да се боря за своята цел, а не заради договора. затова не ми харесва. Но тук бих останал цял живот", откровен бе звездата пред радио "Metro".

Меси също така отправи пореден комплимент към големия си конкурент в битката за индивидуалните награди и рекорди - Кристиано Роналдо. "Беше добре, когато Кристиано Роналдо беше в Реал Мадрид. Той правеше Ел Класико много по-специално, Ла Лига - също", заяви аржентинецът. А как отговори Лео на призива на Роналдо да се пробва в друг клуб и друго първенство вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички