Мане може да отсъства до края на сезона


Мане може да отсъства до края на сезона
Снимка: Guliver/GettyImages

1148 0

Сенегалският нападател на Ливърпул Садио Мане може да бъде извън терените до края на сезона. Няколко спортни английски издания съобщават, че в клуба се опасяват, че контузията, която сенегалецът получи при победата над Евертън в събота е много по-тежка от очакваната.

Мане пострада при единоборство на тъча с Лейтън Бейнс и беше заменен. Самият Мане заяви след мача, че се чувства добре, а мениджърът Юрген Клоп изрази надежда голмайсторът на тима да пропусне само двубоя с Борнемут в сряда.

Последвалите прегледи на крилото обаче са показали, че травмата в коляното няма да отшуми толкова бързо и Мане ще трябва да се възстановява поне няколко седмици. Добрата новина е, че със сигурност не става дума за скъсани кръстни връзки, а окончателна яснота около състоянието на играча трябва да има по-късно през днешния ден.

Мане има 13 гола в Премиър лийг и е водещ реализатор на Ливърпул. Той вече отсъства през сезона за Ливърпул, като беше за Купата на африканските нации. Без него Ливърпул бе в трагична форма.

Освен Садио Мане, контузени в Ливърпул са Адам Лалана, Джордан Хендерсън и Даниел Стъридж. Очаква се срещу Борнемут утре атаката да се води от Дивок Ориги.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички