Манчестър Юнайтед започна преговори за звезда на Тотнъм


Манчестър Юнайтед започна преговори за звезда на Тотнъм
Снимка: Gulliver/GettyImages

3089 0

От Манчестър Юнайтед са започнали официални преговори с Тотнъм за привличането на Кристиан Ериксен, твърди ESPN. Kакто е известно, сделки на Острова са възможни до 8 август, така че "червените дяволи" ще правят късна офанзива за играча.

Според Sky Sports този трансфер по никакъв начин не зависи от бъдещето на Пол Погба, като от "Олд Трафорд" дори очакват той да остане. Френският национал е свързван с Реал Мадрид и Ювентус, като се смята, че неговото желание е да напусне Юнайтед. Ериксен също бе свързван с трансфер на "Сантяго Бернабеу".

Счита се, че ключов момен може да се окаже, ако "шпорите" привлекат халфа на Бетис Джовани ло Селсо. Това би било ясен знак, че са готови да се разделят с Ериксен.  Президентът на Тотнъм Даниел Леви в началото на трансферния период оцени Ериксен на 130 млн. паунда, а сега се предполага, че "червените дяволи" могат да предложат на "шпорите" половината от тази сума. Причината за драстичния спад в цената е, че контрактът на Ериксен с Тотнъм е до края на сезон 2019/2020.

А какъв съвет даде Върджил Ван Дайк на Хари Магуайър, който Юнайтед превърна в най-скъпия защитник - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички