Манчестър Юнайтед стъписа всички с трансферната си цел за зимата


Манчестър Юнайтед стъписа всички с трансферната си цел за зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

1606 0

Отборът на Манчестър Юнайтед е в криза и това е ясно за всички. Играчите на Жозе Моуриньо играят без желание в последните мачове и това в крайна сметка може да доведе до уволнението на португалеца. 

Проблемите със Специалния започнаха още в началото на лятото, когато заявил пред ръководството, че иска нов централен защитник, а шефовете се провалиха в привличането на Тоби Алдервейрелд от Тотнъм и ХАри Магуайър от Лестър. Сега през зимния трансферен прозорец на всяка цена нов бранител трябва да пристигне на "Олд Трафорд", като с трансферната си цел "червените дяволи" стъписаха всички.

Според шведското издание "Fotbolldirekt" капитанът на Швеция Андреас Гранквист е попаднал в полезрението на 20-кратните английски шампиони. Бранителят се превърна в истински герой за родината си, като на Мондиал 2018 бе с капитанската лента в Русия, а с тима си игра 1/4-финал в напдреварата, като бе отстранен от Англия. В момента футболистът е част от тима на Хелзингборгс, като се очаква евентуална сделка с Юнайтед да доведе до кратък договор за половин сезон - до юни 2019 година.

В последно време се спекулира и около евентуалният наследник на Моуриньо. В Англия все по-настоятелно пишат, че това ще бъде Зинедин Зидан. Очаква се в щаба си бившият играч на Реал Мадрид да привлече и изненадващ свой помощник. Кой е той четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички