Манчестър Юнайтед срази Уест Хям и продължи дълга серия в деня на Хойлунд (ВИДЕО)


Манчестър Юнайтед срази Уест Хям и продължи дълга серия в деня на Хойлунд (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

849 0

Манчестър Юнайтед победи Уест Хям с 3:0 в двубой от 23-ия кръг на Висшата лига. Головете за "червените дяволи" отбелязаха Расмус Хойлунд в 23' и Алехандро Гарначо в 49' и 84'.

Расмус Хойлунд има двоен повод за празник, тъй като днес навършва 21 години. Той се превърна в най-младия играч на "червените дяволи", вкарал в 4 последователни срещи. Освен това бях бяха отличени тримата млади играчи, които "блеснаха" в двубоя - Хойлунд, Алехандро Гарначо, Коби Майно.

Любопитен факт е, че от 316 мача Юнайтед никога не е губил мач, когато е водил на полувреме - 292 победи и 24 равенства.

Първата опасност бе за лондончани в 11', като след корнер бе близо до това да открият резултата. Добрата намеса на Андре Онана обаче запази резултата. Малко след това Бруно Фернандеш стреля много опасно, но Ареола показа класа и спаси. 

В средата на първата част Юнайтед откри резултата чрез рожденика Хойлунд. Зума сгреши при опит да изчисти, а Каземиро пое топката и прати към нападателя. Датчанинът залъга защитата и стреля неспасяемо в долния ляв ъгъл.

В следващите минути "чуковете" опитаха, но неуспешно бързо да върнат попадението. В добавеното време отново удар Хойлунд мина много близо до гредата.

Малко след подновяването на играта Хари Магуайър загуби лесно една топка, но Емерсон сбърка, като стреля доста прибързано.  В 49' Бруно Фернандеш отигра към Алехандро Гарначо, чийто отклонен удар от наказателното поле премина покрай безпомощния Алфонс Ареола. В 56' и Диого Далот стреля опасно покрай вратата му.

В 69' Джаръд Боуен се включи добре в наказателното поле и засече центриране, за да стреля към вратата, но ударът му беше блокиран от защитник. 6 минути преди края Гарначо вкара втория си гол в двубоя, с което оформи и крайния резултат. Той беше изведен от Скот МакТоминей и демонстрира хладнокръвие в наказателното поле, стреляйки в долния ляв ъгъл

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички