Манчестър Юнайтед ще разполага с колосален бюджет за трансфери през лятото


Манчестър Юнайтед ще разполага с колосален бюджет за трансфери през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

2026 0

Отборът на Манчестър Юнайтед ще разполага с над 200 милиона паунда за трансфери през лятото, твърдят медиите в Англия. С тази колосална сума ръководството на "дяволите" се надява да се изгради млад и качествен състав, който да се развива в следващите години.

Наскоро "червените" сключиха постоянен договор и с мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер. Така норвежецът ще има възможността през лятото да закупи футболистите, с които иска да работи и да подсили настоящия състав.

Сред младоците, които са спрягани за "Олд Трафорд", попадат имената на Джейдън Санчо, Калъм Хъдсън-Одой, Деклан Райс и Аарън-Уан Бисака. "Червените" търсят и доказан централен защитник, който да постави основите в играта на тима в отбрана, а най-големите имена, които са свързвани с тима, са тези на Рафаел Варан и Калиду Кулибали.

Междувременно ужасяваща вест разтърси испанския футбол, след като един от топ мениджърите в Ла Лига разкри, че страда от хронична левкемия (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички