Манчестър Юнайтед се насочва към Ерлинг Холанд за сметка на Джейдън Санчо


Манчестър Юнайтед се насочва към Ерлинг Холанд за сметка на Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images/Gulliver

3038 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед предпочита да привлече Ерлинг Холанд вместо Джейдън Санчо, твърди британското издание Mirror. "Дяволите" се опитаха да вземат Санчо през миналото лято, но Борусия Дортмунд блокира трансфера. 

В последно време обаче шефовете на "Олд Трафорд" са преосмислили намерението си да вземат Санчо на всяка цена и вместо това ще се опитат да привлекат другата голяма звезда на Борусия - Холанд. Младият нападател не спира да изумява с изявите си на "Сигнал Идуна Парк" и бързо привлече вниманието на най-големите футболни колоси.

В Юнайтед са осъзнали, че трудно могат да се споразумеят с Борусия за цената на Санчо, като се надяват, че ситуацията около Холанд ще бъде различна. В последните месеци на няколко пъти се споменаваше за интерес на "дяволите" към Холанд, но сега изглежда, че ръководството се е решило да предприеме този ход.

Наскоро се появиха информации, че в Юнайтед все пак се надяват, че цената на Джейдън Санчо ще падне през 2021 г. и ще могат да го привлекат (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички