Манчестър Юнайтед с нов силен двубой, Лукаку се отпуши


Манчестър Юнайтед с нов силен двубой, Лукаку се отпуши
Снимка: Guliver/GettyImages

1212 0

Манчестър Юнайтед продължава да показва подобрено представяне. След силните изяви срещу Евертън и успехът с 2:0, сега възпитаниците на Жозе Моуриньо спечелиха лесно с 3:0 срещу традиционно неубодния Стоук Сити.

Още в 9' "червените дяволи" успяха да дръпнат в резултата, след като Погба изведе Антонио Валенсия на ъгъла на наказателното поле, той финтира прекия си съперник и с отличен фалцов удар даде аванс на своя тим - 1:0.

В следващите минути Стоук имаше много добри положения, но вместо резултатът да бъде изравнен, Юнайтед поведе с 2:0. Погба отново се отчете с отлично подаване, като този път намери Марсиал на границата на наказателното поле. С удар в горния десен ъгъл френският национал отбеляза гол - 2:0 до почивката.

В 72' Ромелу Лукаку най-накрая напомни за себе си, след като с отлично движение в наказателното поле се освободи от двама защитници и с отличен завършващ удар вкара първия си гол във Висшата лига от мача срещу Уест Бромич, който се проведе седмица преди Коледа.

Успехът помогна на Манчестър Юнайтед да се изкачи отново еднолично на второто място в английската Висша лига. Възпитаниците на Моуриньо поведоха с 3 точки на Ливърпул и Челси, като събраха общо 50 точки - 12 по-малко от лидера Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички