Манчестър Юнайтед, ПСЖ или Тотнъм - мениджърът на "шпорите" взе решение


Манчестър Юнайтед, ПСЖ или Тотнъм - мениджърът на "шпорите" взе решение
Снимка: Getty Images/Guliver

1603 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино взе решение за бъдещето си, след като в последните месеци беше спряган за нов мениджър на Манчестър Юнайтед, както и за наследник на Лоран Блан начело на ПСЖ.

Аржентинският специалист преподписа договора си с "шпорите", като новото споразумение ще го задържи на "Уайт Харт Лейн" до лятото на 2021. Досегашният контракт на Почетино беше до 2019 година, а настоящото споразумение е с подобрени финансови параметри и апетитни бонуси при добро представяне на наговия тим.

Първият летен трансфер на Юнайтед е финализиран

"Това е лесно решение. Когато си щастлив и се чувстваш обичан от хората, защо да променяш нещо? Освен това потенциалът на клуба е огромен.

Създадохме отлична атмосфера в отбора и мисля, че можем да постигнем големи неща в бъдеще. Вярвам в този проект и в този клуб. Искам да остана тук", сподели Почетино преди гостуването на Тотнъм на Челси в понеделник.

Тотнъм все още не е отпаднал от борбата за титлата, въпреки че Лестър има нужда от 3 точки в оставащите 3 кръга, за да спечели историческа първа титла във Висшата лига. "Шпорите" обаче по всяка вероятност ще завършат на втора позиция и през следващия сезон ще се завърнат в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички