Манчестър Юнайтед продава Марсиал, но има едно условие


Манчестър Юнайтед продава Марсиал, но има едно условие
Снимка: Guliver/Getty Images

2454 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще продаде Антони Марсиал до края на лятото, но за да се случи това Жозе Моуриньо настоява да бъде привлечен негов заместник. И португалецът настоява това да е Иван Перишич от Интер.

Откакто се премести на "Олд Трафорд", Специалния се опитва да вземе Перишич и през миналата година трансферът беше почти уреден, но се провали в последния момент, а самият хърватин подписа и нов договор с "нерадзурите".

"Червените дяволи" вече преговарят с Интер, но двата тима са далеч от сключване на сделка на този етап. Хърватинът ще струва между 60 и 70 милиона паунда на английския тим, а ако не се стигне до сделка, Жозе Моуриньо ще се насочи към Анте Ребич - друг хърватски футболист, който сериозно впечатли по време на Световното по футбол.

Що се отнася до Марсиал, "червените дяволи" ще търсят около 70 милиона паунда, но не искат да го продават в Англия, въпреки сериозни интерес от страна на Тотнъм и Челси. Байерн Мюнхен и ПСЖ в момента са фаворити за 22-годишния играч, но не искат да плащат подобна трансферна сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички