Манчестър Юнайтед припозна трансферна цел №1 през зимата


Манчестър Юнайтед припозна трансферна цел №1 през зимата

2471 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е припознало основната си цел през зимния трансферен прозорец и, според медиите в Англия, това е Садио Мане от състава на Саутхямптън.

"Червените дяволи" са пратили скаути за звездата на "светците", чиято игра е била анализирана в детайли през последните два месеца. В крайна сметка Луис Ван Гаал е останал доволен и иска да го вземе още през януарския трансферен прозорец.

Причината за прибързания трансфер е фактът, че холандският специалист се оплаква от липсата на креативност и скорост в предни позиции, като Мане е именно такъв тип футболист, който ще може спокойно да оперира и зад нападателя, и по дясното крило.

23-годишният флангови футболист прави втори силен сезон, като е в основата на добрия старт на сезона от страна на Саутхямптън. Сумата, която отборът ще поиска обаче, е около 40 милиона паунда, най-вече заради желанието на Манчестър Юнайтед да го привлече още през тази зима.

Все пак Ван Гаал разполага с 200 милиона паунда за трансфери през 2016 година и, ако реши че Сане му е нужен, може да го вземе през януари. Напоследък се заговори и за интерес от страна на Байерн Мюнхен към звездата на "светците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички