Манчестър Юнайтед прати конкретна оферта за играч на Байерн


Манчестър Юнайтед прати конкретна оферта за играч на Байерн
Снимка: Getty Images / Guliver

3326 0

След като в последните седмици МАнчестър Юнайтед беше свързван с трансфери на Томас Мюлер и Бастиан Швайнщайгер от Байерн Мюнхен, то ръководството на тима отправи конкретна оферта. Тя обаче не е за нито един от двамата футболисти.

"Червените дяволи" се прицелиха в бразилския бранител Данте (31), който в последната година се превърна в твърда резерва в селекцията на Пеп Гуардиола.

Според немското издание "Кикер", двата клуба са влезли в контакт преди няколко дни и 20-кратните шампиони са отправили "конкретна оферта". Сумата, предложена от Юнайтед, не се назовава в информацията.

Тимът от Манчестър се опитва да се подсили за завръщането си в Шампионска лига преди началото на подготовката. Най-належащите проблеми на Луис Ван Гаал са свързани със защитата, като до момента холандецът удари на камък с топ целта си Матс Хумелс.

Освен за Данте, ръководството на Манчестър Юнайтед води преговори и за Николас Отаменди от Валенсия, като медиите и в Испания, и в Англия твърдят, че трансфер най-вероятно ще последва.

До момента "червените дяволи" имат едно сигурно ново попълнение - Мемфис Депай, а според информации в Португалия е договорен и Гайтан от Бенфика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички