Манчестър Юнайтед пожела вратар от Нюкасъл


Манчестър Юнайтед пожела вратар от Нюкасъл
Снимка: Getty Images

1525 0

Манчестър Юнайтед е отправил оферта към Нюкасъл за вратаря Мартин Дубравка. Предложението е за взимане под наем с включена опция постоянно закупуване. „

На „Олд Трафорд“ търсят резервен вариант на титулярния страж под рамката Давид де Хеа след преотстъпването на Дийн Хендерсън на новака във Висшата лига Нотингам Форест под наем. Нуждата от заместник се увеличи след грешката на испанеца срещу Брентфорд преди две седмици.

Ян Зомер от Борусия Мьонхенгладбах бе споменаван като вариант за новия мениджър на Юнайтед Ерик тен Хаг. Сега обаче трансферният гуру Фабрицио Романо сподели, че „червените дяволи“ са отправили предложение за Дубравка за наем до края на кампанията. Опция за постоянен трансфер също е била обсъдена, на стойност около 5 млн. паунда.

Дубравка пристигна на „Сейнт Джеймсис Парк“ през 2018, първоначално под наем от Спарта Прага, преди да заиграе за постоянно в редиците на „свраките“. 33-годишният вратар бе първи избор под рамката за „джордитата“ през по-голямата част от времето, но застана на опашката зад новото попълнение Ник Поуп и Карл Дарлоу в различни периоди.

Манчестър Юнайтед е спряган и с крилото на Аякс Антони преди края на летния трансферен прозорец, като представи официално последната си лятна покупка засега Каземиро в понеделник вечер преди дербито с Ливърпул, спечелено от „червените дяволи“ с 2:1

А ето кой пореден голям клуб отряза Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички