Манчестър Юнайтед погна двама нападатели, има 1 ден за сделка


Манчестър Юнайтед погна двама нападатели, има 1 ден за сделка

2873 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще направи всичко по силите си да подсили състава на "червените дяволи" с нов централен нападател, след като в клуба останаха само Уейн Рууни и Джеймс Уилсън

Ед Уудуърд и компания водят преговори на два фронта, като основната трансферна цел е исканият от Барселона Антони Марсиал. Младият френски нападател блесна през миналия полусезон, когато се превърна във водеща фигура в Монако, измествайки Димитър Бербатов от титулярния състав. 

"Червените дяволи" предлагат над 36 милиона паунда за нападателя на тима от Княжеството, като медиите във Франция прогнозират, че може да се стигне до трансфер, особено като се има предвид че Марсиал беше взет от Лион срещу едва 3.5 милиона паунда през лятото на 2013 година. 

Интересен факт е, че сумата, предлагана от Манчестър Юнайтед, е над 6 пъти по-висока от тази, която поставя transfermarkt на нападателя. 

Ако удари на камък с Антони Марсиал, Ед Уудуърд се е насочил към нападателя на Куинс Парк Рейнджърс Чарли Остин. Нападателят не крие желанието си да напусне тима от Лондон, но това е възможно срещу сума не по-малка от 15 милиона паунда. 

Почти гарантирано е, че "червените дяволи" ще купят нападател в следващите малко повече от 24 часа до края на трансферния прозорец на Острова. Настояването идва от Луис Ван Гаал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички