Капело: Роналдо трябва да показва уважение


Капело: Роналдо трябва да показва уважение
Снимка: Getty Images / Guliver

2759 0

Снощи тимът на Ювентус записа труден успех в дербито на кръга срещу Милан. Тимът на Маурицио Сари надделя над „росонерите“ с 1:0 с гол на Пауло Дибала в средата на втората част. Голмайсторът Дибала се появи в игра в 54-тата минута, заменяйки направилият слаб мач Кристиано Роналдо. Португалецът за втори път бе изваден от игра в рамките на няколко дни и отново не прие добре треньорското решение, като потегли директно към съблекалните, след като беше заменен.

След двубоя легендарният италински треньор Фабио Капело коментира случилото се. „В момента той не играе добре и беше правилно решение да бъде сменен. Трябва да имаш характер, за да направиш такава смяна, а в крайна сметка тя спечели мача за Ювентус. Фактът, че Роналдо не седна на пейката и каза някои лоши неща на Сари, не говори добре. Трябва да си шампион не само когато нещата вървят добре, но и когато си сменян. Той не играе добре в момента, но Дибала е в страхотна форма.“ заяви 73-годишният треньор.

Победата върна „бианконерите“ на върха в Серия А, с точка повече от преследвача им Интер. Ювентус продължава да е единственият тим в топ 5 първенствата на Европа, който все още няма загуба през сезона. Роналдо пък има само един гол от игра в последния месец, като за последно се разписа от игра при победата срещу Болоня с 2:1.

А ето едно интересно сравнение между португалеца и един от бившите му съотборници в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички