Треньор в Юнайтед нито веднъж не се е видял с Кристиано Роналдо: Бях твърде зает да помагам на младите


Треньор в Юнайтед нито веднъж не се е видял с Кристиано Роналдо: Бях твърде зает да помагам на младите
Снимка: GettyImages

1483 0

Треньорът на младежите на Манчестър Юнайтед Том Хъдълстоун направи любопитно признание, като заяви, че е не е срещал Кристиано Роналдо в клуба. Двамата имаха общ период през 2022 г. няколко месеца преди португалската звезда да напусне „червените дяволи“.

Говорейки пред talkSPORT, Хъдълстоун заяви, че не е успял да се срещне със звездата на Ал Насър, тъй като е зает с втория отбор. Той добави, че понякога са били в една и съща сграда, но често от противоположни страни заради ролята им в Манчестър Юнайтед.

Трудно е да се доближиш до Роналдо дори да сте в един клуб

"От моя гледна точка, като си треньор в академията, ти никога не си около първия отбор. Клубът е под светлината на прожекторите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. А, когато имаш един от най-великите играчи в тази среда, това засили всичко. За да бъда честен към него, дори на 36-37 години той все още вкарваше голове на терена. Младежите на Юнайтед израснаха с Роналдо, който беше един от двамата най-добри играчи в света в продължение на 10-15 години".

Още: Рафаел Варан трябва да направи голяма жертва, ако иска да продължи да играе за Манчестър Юнайтед

"Това издигна клуба на различно ниво, момчетата се радват, много от нашите играчи отиват и тренират редовно с първия отбор. След като са около играчи като този и те виждат отдадеността, която е необходима, независимо дали това са малки неща като загрявка или възстановяване. Научават какво им необходимо. Не само да стигнат до върха, но и да останат там много години. Не мисля, че всъщност го видях! Бяхме в една и съща сграда, но от двете страни. Бях твърде зает да помагам на младежите да се развиват", допълни той.

Том Хъдълстоун се присъедини към Манчестър Юнайтед като играч-треньор в групата на клуба до 21 години през 2022 г. Кристиано Роналдо напусна през ноември същата година, след като договорът му беше прекратен след скандално интервю с Пиърс Морган.

Железният юмрук на Ерик Тен Хаг се стовари върху низвергнат в Манчестър Юнайтед

Любопитно: Как Гари Линекер "помогнал" на Кристиано Роналдо да избере завръщане в Юнайтед пред Сити

Официално: Манчестър Юнайтед се раздели временно с 20-годишен испански футболист

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички