Напрежението се реже с нож, а Роналдо няма търпение да напусне Юнайтед (ВИДЕО)


Напрежението се реже с нож, а Роналдо няма търпение да напусне Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3675 0

Скандал тресе Манчестър Юнайтед, а доказателството за това дойде след тежката загуба с 0:4 от Брентфорд в мач от втория кръг на Висшата лига.

След края на срещата звездата на "червените дяволи" - Кристиано Роналдо отказа да поздрави мениджъра на отбора Ерик Тен Хаг. Вместо това португалецът подмина нидерландския специалист, който стоеше край страничната линия в очакване играчите му да се приберат в съблекалнята. Действията на звездата са поредното доказателство за обтегнатите отношения между двамата.

Освен това Роналдо е отказал да поздрави и феновете на отбора. На излизане от терена 37-годишният нападател е спрян за кратко от помощник-треньора Стив Макларън. Бившият селекционер на националния отбор на Англия моли Роналдо да се присъедини към съотборниците си, които в същия момент благодарят на привържениците на Юнайтед за подкрепата по време на мача. Португалецът обаче продължава пътя си към съблекалнята.

Както е известно, от началото на лятото Кристиано Роналдо се опитва да напусне "червените дяволи". За него обаче няма постъпили предложения от европейски клубове.

Вижте още: Тръгнаха залози за уволнението на Ерик тен Хаг

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички