Манчестър Юнайтед откри кой ще наследи Давид Де Хеа под рамката


Манчестър Юнайтед откри кой ще наследи Давид Де Хеа под рамката
Снимка: Getty Images

2026 0

Отборът на Манчестър Юнайтед от известно време е на пазара за нов вратар. Мениджърът на английския гранд - Ерик тен Хаг, иска да замени Давид Де Хеа под рамката и със страж, който лесно може да бъде имплементиран в игровия стил на нидерландеца.

На "Олд Трафорд" са идентифицирали стража на Порто - Диого Коща като потенциален заместник на Де Хеа, предава "Diario de Noticias". Стражът на "драконите" се представя на добро ниво и е високо ценен от Ерик тен Хаг.

Много рядко е имало заплаха за мястото на Де Хеа, откакто той пристигна на "Олд Трафорд" през 2011 година, но според мнозина дните на испанеца на Острова са преброени и има голяма вероятност той да си тръгне след края на сезона.

Диого Коща се наложи като първия избор под рамката в Порто и до момента в 13 мача във всички турнири той има записани 7 чисти мрежи. Предстои да разберем дали ще се превърне в новия вратар на Манчестър Юнайтед.

Докато в Юнайтед умуват около Коща, Ерик тен Хаг е провел важна среща с управата на "дяволите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички