Директор на Манчестър Юнайтед: Решени сме да възродим клуба


Директор на Манчестър Юнайтед: Решени сме да възродим клуба
Снимка: Getty Images

1216 0

Главният изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед Ричард Арнолд изяви задоволството си от привличането на Ерик тен Хаг на треньорския пост в клуба. Той заяви, че е уверен във възхода на отбора от "Олд Трафорд" и че за това ще спомогне именно нидерландският специалист.

"Достатъчно е да кажем, че не сме доволни от представянето си на терена. Разбираме, че феновете са разочаровани и искат да видят промяна и подобрение. Мога да уверя, че споделяме това разочарование изключително сериозно в клуба", коментира Арнолд във фенски форум. 

"Назначението на Ерик тен Хаг бе най-яркият и най-важният пример за това, че действаме. Успехът няма да бъде постигнат мигновено, но сме решени да го постигнем", допълни той.

Новият треньор подписа с "червените дяволи" договор за срок от 3 години с опция за допълнителна една. По информация на медиите той ще прибира 9 млн. паунда годишно без допълнителните бонуси при успехи.

Вижте как се закани Тен Хаг на Юрген Клоп и Хосеп Гуардиола

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички