Манчестър Юнайтед намери заместник на Луис Ван Гаал, сменя го през лятото


Манчестър Юнайтед намери заместник на Луис Ван Гаал, сменя го през лятото
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2704 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед започна офанзива за смяна на настоящия мениджър на тима Луис Ван Гаал, като на негово място на "Олд Трафорд" може да пристигне не кой да е, а италианският специалист Карло Анчелоти.

Това разкри журналистът и действащ агент Танкреди Палмиери, който се позовава на няколко сигурни източника. Според тях, "червените дяволи" са започнали преговори с дон Карло в опит да го убедят да откаже офертата на Байерн и да поеме "червените дяволи".

От информацията става ясно, че Анчелоти е отказал да поеме Ливърпул в опит да си намери отбор, който от самото начало ще се бори за титлата. Именно тогава се е появил интересът от Байерн Мюнхен, като доскоро се смяташе, че италианецът е сигурният заместник на Хосеп Гуардиола в тима.

Ед Уудуърд и компания обаче са категорични, че все още няма сделка между двете страни и използват забавянето на отговора на Гуардиола (дали ще преподпише или не с тима от Мюнхен), за да спечелят Анчелоти.

Обещанието към италианеца е над 150 милиона паунда за трансфери още през лятото, както и пълна свобода в определянето на трансферните цели, тактиката на отбора и всичко, свързано със спортно-техническото управление на тима.

Засега обаче Анчелоти изчаква развитие по преговорите с Байерн. Към момента тимът от Мюнхен е фаворит, но дон Карло никога не е криел намерението си да се завърне във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички