Манчестър Юнайтед намери идеалния партньор за Погба в средата на терена


Манчестър Юнайтед намери идеалния партньор за Погба в средата на терена

4795 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед търси сериозно партньор на Пол Погба в средата на терена, като "червените дяволи" вече са припознали основната си цел - Уилиям Карвальо.

Звездата на Спортинг (Лисабон) записа много силни мачове на Евро 2016, но "лъвовете" продължават да държат висока неговата цена. Именно това е причината той все още да е част от селекцията на Жорже Жезуш.

През следващото лято обаче тимът от Лисабон, особено ако не се класира отново в Шампионска лига, ще се види принуден да продаде звездата си, който е оценяван на около 30 милиона евро.

МИХТАРЯН ПОЛУДЯ СРЕЩУ МОУРИНЬО

"Червените дяволи" следят внимателно ситуацията около него и харесват факта, че той е типичен дефанзивен халф и е сериозен черноработник. Жозе Моуриньо и компания виждат в него идеален партньор на Погба, като това ще позволи на френския халф да покаже огромните си офанзивни заложби, докато до себе си има много стабилен "разбивач на играта".

В момента до Погба играе Фелайни, който не е типичен дефанзивен халф и нерядко се "захласва" в атаките на своя тим. Шнайдерлен и Карик пък не се ползват особено с доверието на Жозе Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички