Ибрахимович към хейтърите на Погба: Скоро ще се задавите


Ибрахимович към хейтърите на Погба: Скоро ще се задавите
Снимка: Guliver/Getty Images

1909 0

Златан Ибрахимович постъпи доста колегиално спрямо звездния си съотборник в Манчестър Юнайтед Пол Погба, който е обект на доста критики от началото на сезона в английската Висша лига.

МОУ СЕ СЪСТЕЗАВАЛ СЪС ЗИДАН КОЙ ЩЕ ПРАТИ ПОВЕЧЕ SMS-И НА ПОГБА

Загубата в дербито на Манчестър също не помогна за статута на Погба, който е сред най-критикуваните от фенове и журналисти на Острова.

"Всички завистници съвсем скоро ще замълчат и ще се задавят, защото Пол ще става все по-добър и по-добър и ще остави останалите зад себе си", заяви Ибрахимович след поражението от Ман Сити.

Подборът му на думи вероятно не е случаен, защото Погба е лицето на последната кампания на спонсора Адидас, чийто слоган е "Първият никога не следва".

"Отношенията ни с Пол са много лесни - аз говоря, а той слуша. Ясно е, че притежава огромен талант, просто напрежението върху него е огромно и даже е прекалено, заради рекордния трансфер.

Преди него познавах, но сега мога да кажа, че той се стреми на всяка тренировка да подобрява играта си и е много отдаден на този процес. Да не забравяме и че е още много млад", заключи Ибракадабра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички