Кейта: Надявам се Клоп да ме направи добър колкото Мане и Салах


Кейта: Надявам се Клоп да ме направи добър колкото Мане и Салах
Снимка: Getty Images/Guliver

2004 0

Звездата на Ливърпул Наби Кейта коментира изминали сезон в Ливърпул. Той бе купен от мърсисайдци през лятото на 2017 година, но изигра още един сезон в РБ Лайпциг преди да премине на "Анфийлд".

Полузащитникът споделя, че мечтае мениджърът Юрген Клоп да ефектира върху него така, както е направил с Мохамед Салах и Садио Мане. Освен това ганаецът споделя, че се надява следващата година да е още по-добра за него и да покаже на 100% какво умее с топка в крака.

"Клоп знае как да се държи с играчите. Той говори с тях както на игрището, така и извън него. Старае се да помага на всеки по отделно. Хората лесно могат да забележат как той подобри Салах и Мане и се надявам и с мен така да направи.

В Лайпциг имах различна роля на терена. Бях плеймейкър, подавах повече на нападателите, асистирах, често и вкарвах. Тук е по-различно, футболът е по-различен, а и Лайпциг е различен отбор от Ливърпул", сподели Кейта.

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън пък разкри любопитен диалог с Клоп, когото помолил да вдигнат заедно трофея от Шампионска лига. Как точно е отговорил германецът може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички