Манчестър Юнайтед може да се раздели с шестима играчи през януари


Манчестър Юнайтед може да се раздели с шестима играчи през януари
Снимка: Getty Images/Guliver

1776 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер може да се подготви да се раздели с шестима играчи през трансферния прозорец през януари, съобщава The Sun.

С 18-годишното крило на Аталанта Амад Диало, който трябва да се присъедини към отбора от "Олд Трафорд" през следващите няколко дни Юнайтед ще се цели високо във Висшата лига. Солскяер обаче се готви за безмислостни няколко седмици.

Съобщава се, че Ромеро, Фил Джоунс, Маркос Рохо, Джеси Лингард, Дан Джеймс и дори Брандън Уилямс са в списъка на играчите, които могат да напуснат. Съобщава се, че Брайтън има интерес към Ромеро, докато защитниците Джоунс и Роджо са привлекли интерес от Нюкасъл.

Юнайтед задейства едногодишното удължаване на Лингард миналата седмица, но е готов и да се откаже, като Тотнъм и Шефилд Юнайтед бяха свързани с играча. Джеймс и Уилямс можеха да бъдат изпратени под наем, тъй като не се радват на много игрово време.

Междувременно стана ясно, че Манчестър Юнайтед се е отказал от идеята си да привлече Джейдън Санчо, а вместо това ще опита да вземе негов съотборник в Борусия (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички