Манчестър Юнайтед мина без проблем през Евертън, а постижение на Бербатов бе изравнено (ВИДЕО)


Манчестър Юнайтед мина без проблем през Евертън, а постижение на Бербатов бе изравнено (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3915 0

Манчестър Юнайтед постигна лесна и безпроблемна победа с 2:0 над Евертън в мач от 28-ия кръг на английската Висша лига. И двете попадения на "Олд Трафорд" паднаха от дузпи, но бяха напълно достатъчни, за да осигурят трите точки на "червените дяволи".

Развой на Манчестър Юнайтед - Евертън

Евертън направи много силен старт, а още в третата минута Амаду Онана можеше да поведе "карамелите" напред, но направи много сериозен пропуск. Юнайтед се възползва от това и откри резултата в 12-ата минута, след като Бруно Фернандеш вкара от дузпа.

*Това бе попадение №48 за Фернандеш с екипа на "червените дяволи" във Висшата лига и така той се изравни с Димитър Бербатов, Дуайт Йорк и Робин ван Перси.

Силната игра на "червените дяволи" продължи и в 36' домакините удвоиха своя резултат. Алехандро Гарначо спечели втора дузпа за своя тим, но този път с изпълнението и се нагърби Маркъс Рашфорд, който също бе точен.

Второто полувреме ритъмът на игра спадна. Откриха се два шанса пред Бруно Фернандеш, в които той можеше да се отчете с още един гол, но така и не го направи, защото пропусна. 

С победата Юнайтед продължава да е на шестата позиция с актив от 47 пункта - 3 по-малко от петия Тотнъм. Евертън пък продължава да се бори за оцеляването си на 16-ата позиция с 25 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички