Манчестър Юнайтед изпревари Сити и се отдалечи от Ливърпул


Манчестър Юнайтед изпревари Сити и се отдалечи от Ливърпул

1352 0

Манчестър Юнайтед продължи успешния си ход, след като стигна до лесно 3:1 над Астън Вила в мач от 31-ия кръг на Висшата лига на Англия.

Възпитаниците на Луис Ван Гаал доминираха през целия двубой, като отправиха близо 20 удара и пропуснаха да разгромят съперника си от Бирмингам, който в края дори изпусна да стигна до равен.

През първото полувреме Хуан Мата и Уейн Рууни направиха фрапантни пропуски преди да се стигне до 43'.

Тогава Дейли Блинд пусна чудесен пас за Андер Ерера, който запази самообладание и успя да реализира за 1:0. В добавеното време Рууни беше изведен в наказателното поле, но в последния момент защитник успя да отбие топката.

След почивката пропуските пред вратата на гостите зачестиха, но все пак всичко беше решено след като Уейн Рууни засече отлично центриране и направи 2:0.

Все пак "червените дяволи" трябваше да потреперят, след като след комбинация между Джо Коул и Бентеке белгийският нападател реализира за 2:1. Минута преди края на продължението Ерера вкара за 3:1 и реши всичко в срещата.

Благодарение на победата си Манчестър Юнайтед вече е на 3-о място с актив от 62 точки - 1 повече от градския съперник Сити, както и 8 пред Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички