Ван Гаал отсече: Още имаме шанс за титлата


Ван Гаал отсече: Още имаме шанс за титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

993 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал беше категоричен, че "червените дяволи" имат шанс за титлата, докато това стане и математически невъзможно.

Холандският специалист е доволен от представянето на своите подопечни и вярва в успеха срещу Астън Вила, след като 20-кратните шампиони показаха добра игра срещу Ливърпул.

"Все още можем да спечелим титлата. Математически е възможно. Винаги се борим за челните позиции. След 11 мача имахме 16 точки, но още тогава казах, че до края на сезона ще се борим за 4-ката. Все още е много близко състезанието за четворката, но вече победихме Тотнъм и Ливърпул. Сега имаме мачове с първите три тима, така че всичко е възможно", категоричен е Ван Гаал.

Той също така похвали Маруан Фелайни, който през лятото беше нарочен за гонене, но е най-добрият полеви играч на Манчестър през 2015 година.

"Първият път, когато го видях, той се връщаше от Световното първенство и закъсня с подготовката. Не го познавах, но от самото начало правеше това, което исках. Не съм изненадан от неговата подобрена форма. Той имаше доста малшанс последния сезон заради много контузии, но сега дава баланс на тима", сподели Ван Гаал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички