Играч на Челси пред трансфер в друг тим от Лондон


Играч на Челси пред трансфер в друг тим от Лондон
Снимка: Getty Images/Guliver

1217 0

Защитникът на Челси Гари Кейхил може да напусне отбора тази седмица и да премине в редиците на Кристъл Палас, твърди "The Sun". Като основен кандидат за централния бранител се сочеше Фулъм, но англичанинът не успя да се споразумее с аутсайдера в Премиършип за срока на контракта.

Сега Кейхил разполага с четири дни, за да си намери нов отбор, в който да получава игрова практика. Неговият контракт с Челси изтича в края на сезона. След идването на Маурицио Сари на "Стамфорд Бридж" Кейхил загуби мястото си в състава и в настоящия шампионат взе участие само в един мач.

Гари Кейхил е на "Стамфорд Бридж" от 2012 година, след като бе привлечен от състава на Болтън. За този период английският защитник изигра близо 200 мача със "синята" фланелка, а не веднъж излизаше на терена и с капитанската лента на своята ръка.

Междувременно една от легендите на Челси определи Гонзало Игуаин като "старомоден нападател", като сподели, че аржентинецът не е подходящ за "Стамфорд Бридж". Повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички