Манчестър Юнайтед - Евертън по ТВ: Къде да гледаме мача от Висшата лига?


Манчестър Юнайтед - Евертън по ТВ: Къде да гледаме мача от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

2347 0

До края на английската Висша лига остават по-малко от 10 кръга, но въпросителните са безброй. Кой ще бъде шампион, кой ще се класира в топ 4, кой ще изпадне? Поредният ключов двубой, който ще помогне за отговорите на последните два въпроса, е между Манчестър Юнайтед и Евертън.

"Червените дяволи" са 4-ти във временното подреждане с 53 точки - колкото има и 3-тият Нюкасъл. Евертън пък е 16-и със 27 пункта, колкото има и Борнемут, намиращ се в зоната на изпадащите. Битката и за "червените дяволи", и за "карамелите" ще бъде ожесточена.

За важния сблъсък Ерик тен Хаг няма да може да разчита на Каземиро, който изтърпява наказание заради червения картон. С травми пък са Гарначо, Хийтън и Дони ван де Беек. Мейсън Грийнууд е аут поради проблеми извън футбола. Кристиан Ериксен и Люк Шоу не са в отлично състояние, но може и да вземат участие.

Шон Дайш пък няма да може да разчита на Доминик Калвърт-Люин, както и на Андрюс Таунзенд поради травми. Абдулай Дукуре пък изтърпява наказание заради червен картон. Винагре е под въпрос.

В последните пет официални двубоя във всички турнири между тези съперници Евертън е успял да спре Юнайтед на три пъти - чрез две равенства и чрез една победа. Другите две срещи са спечелени от "червените дяволи". Любопитното е, че в цели четири от въпросните пет мача се е стигало до гол/гол.

Днешният мач (08.04) ще започне в 14:30 часа българско време, като ще се състои на "Олд Трафорд". Ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт 2". Ще можете да следите Манчестър Юнайтед - Евертън НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички