Манчестър Юнайтед е готов да чака до следващото лято за Санчо


Манчестър Юнайтед е готов да чака до следващото лято за Санчо
Снимка: Getty Images/Gulliver

1268 0

Манчестър Юнайтед е готов да изчака до следващото лято, за да си осигури подписа на звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, пише Mirror. Клубът сега се насочва към алтернативни цели. Такива са Кингсли Коман, Дъглас Коста и Джак Грийлиш.

Дортмунд сложи цена на Санчо от 108 млн. паунда, която обаче към момента изглежда непосилна за “червените дяволи”. По всичко което се случи последните няколко седмици изглежда, че самият Санчо е щастлив да остане за още един сезон в Германия.

Юнайтед смята, че цената, която Дортмунд постави на Санчо е нереалистична предвид пандемията от COVID-19. Също така Юнайтед не желае да плаща 300 000 британски лири на седмица на английския национал, защото това ще наруши структурата на заплатите в клуба.

По този начин Mirror заявява, че Юнайтед е готов да забави офертата си за Санчо до следващото лято, а сега да се съсредоточи върху други трансферни цели. В последните няколко месеца в английските медии постоянно циркулират информации за евентуални трансфери, които “червените дяволи” искат да направят, но за момента такива няма.

Междувременно капитанът на клуба Хари Магуайър се замеси в сериозен скандал, повече за него можете да прочетете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички