Манчестър Юнайтед договори голямата си цел


Манчестър Юнайтед договори голямата си цел
Снимка: Guliver/GettyImages

3789 0

Манчестър Юнайтед постигна съгласие с Кристъл Палас за привличането на Уан-Бисака, информира BBC. 21-годишният футболист ще прибира по 80 000 паунда годишно, а сделката е на стойност 50 милиона паунда.  

Бранителят е част от лондонските "орли" от 11-годишна възраст, като дебютира за първия отбор през 2018 г. До скоро Уан-Бисака бе ангажиран с Европейското първенство за младежи до 21 години, където брани цветовете на Англия. След отпадането на "трите лъва" крайният защитник може да финализира детайлите около преминаването в новия си клуб.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, отдавна е заявил пред ръководството на "червените", че държи да има играча на Кристъл Палас в отбора си, най-вече заради възрастта и скоростта на играча. Това би бил втори трансфер за "червените дяволи" през лятото след привличането на Даниел Джеймс, който също е на 21 години, от Суонзи за 15 милиона паунда. А за кого друг се смята, че е потенциално ново попълнение на Юнайтед - вижте в тази статия на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички