Манчестър Юнайтед дава време на звезда да реши за новия договор


Манчестър Юнайтед дава време на звезда да реши за новия договор
Снимка: Getty Images/Guliver

2054 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед има тежката задача да убеди почти цял отбор от играчи да преподпишат договор с клуба, преди да е изтекъл в края на сезона. Един от тях е именно Хуан Мата, за когото в Англия пишат, че Жозе Моуриньо иска в състава си.

Шефовете на "Олд Трафорд" също искат испанецът да бъде част от състава и занапред. "ESPN" твърди, че от клуба обаче няма да притискат футболиста и ще му оставят сам да реши бъдещето си. Той е получил предложение за договор, на което още не е отговорил, а от януари ще бъде свободен да преговаря и с други тимове извън Англия за предварително споразумение.

Изданието припомня, че Андер Ерера и Ашли Йънг също трябва да преподпишат, за да не бъдат изпуснати като свободни агенти през идното лято. Освен това се споменава, че за предстоящия мач на Манчестър Юнайтед с Кристъл Палас Антони Марсиал, Маруан Фелайни и Диого Далот ще са на линия.

По-рано днес се появи информация от Острова, че на "Олд Трафорд" преговарят и със защитник за нов контракт, като повече може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички