Манчестър Сити запази четвъртото място с победа с 4:0


Манчестър Сити запази четвъртото място с победа с 4:0
Снимка: Getty Images/Guliver

691 0

Битката за финалната четворка в Премиершип ще остане ожесточена до самия край, след като днес Манчестър Сити постигна категорична победа над коравия Борнемут като гост – 4:0. С успеха Сити запазва четвъртото място във времнното класиране, но във врата на „гражданите” диша Уест Хям, 3 точки отзад.

Още в 7-та минута Фернандо откри резултата. Това стана след центриране от корнер, при което топката тупна коварно и бразилецът я намери неспасяемо от воле. Вторият гол вкара завърналият се в игра рекорден трансфер на Сити Кевин Де Брюйне. Той вкара също от воле, след като Давид Силва му върна топката от въздуха, а това се случи пет минути след първото попадение. Третият гол вкара голмайсторът на тима Серхио Агуеро – с удар с глава след центриране отдясно, като така още до 20-тата минута всичко беше решено. Остана все пак време за четвърти гол в полза на Сити, дело на Александър Коларов след самостоятелен пробив.

Интересен факт е, че 4:0 е резултатът и в мачовете на Арсенал и Челси от днешния ден, като и двата лондонски отбора спечелиха с този категоричен резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички